OSTATNÍ INZERCE - Ostatní inzerce zdarma



V této kategorii hledáte:
potraviny
sběratelství
sklo
keramika

Zhodnocení

Uveden také telefonní kontakt  nabídka
Inzerát byl vložen 8. června 2021 - 11:51
Inzerát byl zobrazen 18x
Do konce platnosti inzerátu zbývá 85 dnů
Poslat inzerát e-mailem  Vytisknout inzerát Editovat inzerát Zvýhodnit inzerát 
Zeptat se kamarádů na Facebooku Nahlásit inzerát Smazat inzerát
Dobrý den, ZHODNOTÍME VAŠE FINANCE s úrokem min 20 procent. Pro více informací pište na email a nebo tel číslo ..
S pozdravem, Dostál

CenaCena: dohodou
Platba: Hotově při převzetí - dopravu platí kupující


Komentáře k inzerátu

Nahlášení závadnosti inzerátu


Pomozte nám zkvalitnit bazar a jeho obsah. Domníváte-li se, že inzerát porušuje pravidla inzerce či je vložen v jiné kategorii bazaru, využijte následující formulář. Děkujeme

Zde vepište text ANO:        

Další podobné inzeráty v kategorii Ostatní inzerce inzerce a bazaru

 
Soukromá finanční nabídka  - nabídka - [1. června 2021] Uveden také telefonní kontakt

Soukromá finanční nabídka Získejte finance ze soukromých zdrojů za super podmínky. Nezávazné posouzení dostanete online a zdarma. Odpovíme na každou žádost a nabídneme řešení i v případě, že jste v registru dlužníků, nebo nemůžete prokázat svůj příjem. Po schválení finančního produktu se vám flexibilně přizpůsobíme s místem schůzky na podpis smlouvy. Bez poplatků předem žádejte na emailové adrese:

Cena
75 000 Kč
Lokalita
Bažantnice
Středočeský kraj

28x
pixel
pixel
 
Zhodnocení finance  - nabídka - [9. dubna 2021] Uveden také telefonní kontakt

Zdravím, PROFITABILITA vasich peněz min 20 %. Pro více info pište na email. S pozdravem Dostál

Cena
dohodou
Lokalita
Opava

82x
pixel
pixel
 
Zhodnocení finance  - nabídka - [22. dubna 2021] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, profitabilita peněz min 20 procent. Pro více informací pište na email a nebo tel. Děkuji Dostál

Cena
dohodou
Lokalita
Opava

71x
pixel
pixel
 
Hotovostní úvěr - Oddlužení bez zástavy, celá ČR  - nabídka - [22. dubna 2021] Uveden také telefonní kontakt

Oddlužení bez zástavy – celá ČR. Úvěr vyplácený v hotovosti, ze soukromých zdrojů pro majitele nemovitosti. Bez poplatků předem, bez zkoumání registrů a příjmů. Bankovní hypotéka není překážkou, případné exekuce na nemovitosti vyplatíme, s exekutorem vše vyřídíme. Pokud již je situace kritická, můžeme Vám nabídnout zpětný leasing nemovitosti s neomezenou nájemní smlouvou a s předkupním právem. Zachráníte si bydlení a můžete časem získat svo...

Cena
zdarma
Lokalita
Jihlava

86x
pixel
pixel
 
Kompletní převzetí problémové,nechtěné firmy.  - nabídka - [24. března 2021] Uveden také telefonní kontakt

Likvidace společnosti a ukončení podnikání Chcete ukončit podnikání, vymazat firmu z obchodního rejstříku a jednoduše se zbavit své firmy? Pomůžeme vám v souladu s platnou legislativou ukončit svoji podnikatelskou činnost a to co nejrychleji a nejefektivněji. Zejména v souvislosti s aktuálním děním a rozhodnutími v návaznosti na uměle vytvořenou tzv. epidemiologickou situaci a následná přijatá opatření a vynucená omezení činí z Vašeho podn...

Cena
dohodou
Lokalita
Brno
Jihomoravský kraj

122x
pixel
pixel
 
Zhodnocení  - nabídka - [1. června 2021] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, online aukce, ve kterých můžete rychle, jednoduše a výhodně nakupovat a prodávat. To je aukční portál Kupananas. Potřebujete co nejvýhodněji koupit nebo prodat nemovitost, automobil či jiné spotřební zboží? Pak je pro vás Kupananas ideální příležitostí, jak proměnit vaše přání

Cena
dohodou
Lokalita
Albertovec
Moravskoslezský kraj

42x
pixel
pixel
 
Online aukce  - nabídka - [12. května 2021] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, online aukce, ve kterých můžete rychle, jednoduše a výhodně nakupovat a prodávat. To je aukční portál Kupananas. Potřebujete co nejvýhodněji koupit nebo prodat nemovitost, automobil či jiné spotřební zboží? Pak je pro vás Kupananas ideální příležitostí Těšíme se na spolupráci Dostál

Cena
dohodou
Lokalita
Opava

55x
pixel
pixel
 
Levné kvalitní hodinky, mechanické automatické hodinky  - nabídka - [13. května 2021] Uveden také telefonní kontakt

Levné kvalitní hodinky, mechanické automatické hodinky za ty nejlepší ceny. Udělejte někomu radost krásnými hodinkami.

Cena
dohodou
Lokalita
Trnávka
Moravskoslezský kraj

55x
pixel
pixel
 
© 2007-2021 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.8