OSTATNÍ INZERCE - Ostatní inzerce zdarma



V této kategorii hledáte:
potraviny
sběratelství
sklo
keramika

Zhodnocení peněz

Uveden také telefonní kontakt  nabídka
Inzerát byl vložen 7. ledna 2021 - 14:34
Inzerát byl zobrazen 46x
Do konce platnosti inzerátu zbývá 71 dnů
Poslat inzerát e-mailem  Vytisknout inzerát Editovat inzerát Zvýhodnit inzerát 
Zeptat se kamarádů na Facebooku Nahlásit inzerát Smazat inzerát
Zdravím, roční zhodnocení 12%.
Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%.
Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi.

Těšíme se na naši další spolupráci.
S pozdravem
Dostál

CenaCena: zdarma
Platba: Hotově při převzetí - dopravu platí kupující


Komentáře k inzerátu

Nahlášení závadnosti inzerátu


Pomozte nám zkvalitnit bazar a jeho obsah. Domníváte-li se, že inzerát porušuje pravidla inzerce či je vložen v jiné kategorii bazaru, využijte následující formulář. Děkujeme

Zde vepište text ANO:        

Další podobné inzeráty v kategorii Ostatní inzerce inzerce a bazaru

 
Hledám tři aktivní lidi  - nabídka - [13. ledna 2021] Uveden také telefonní kontakt

Nabízím spolupráci s výhradně českou společností s 19-letou tradicí, která má vysoce kvalitní přírodní výrobky. Spravedlivý systém odměňování, žádné vstupní poplatky, žádné povinnosti. Peníze zpět z vlastních objednávek, týmová práce. Napište si o informace. Rypalová ( 01-007509

Cena
zdarma
Lokalita
Liberec

46x
pixel
pixel
 
Online aukce  - nabídka - [18. listopadu 2020] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, online aukce, ve kterých můžete rychle, jednoduše a výhodně nakupovat a prodávat. To je aukční portál Kupananas. Potřebujete co nejvýhodněji koupit nebo prodat nemovitost, automobil či jiné spotřební zboží? Pak je pro vás Kupananas ideální příležitostí. S pozdravem Dostál

Cena
zdarma
Lokalita
Opava

91x
pixel
pixel
 
OVOCNÁ KYTKA K NAROZENINÁM OSTRAVA  - nabídka - [30. listopadu 2020] 

Kytka k narozeninám? Chcete poslat kytku v Ostravě? Zajišťujeme doručení kytky do domu v Ostravě, stačí si vybrat na naší webové stránce a sladká kytice poputuje k vám nebo přímo k obdarovanému. Jedlá kytice pro muže v Ostravě je skvělý dárek k narozeninám. Ovocné kytičky však chutnají a dělají radost i ženám a dětem. Výroba ovocné kytice Ostrava - připravujeme sladké kytice a v ceně je nejen dárkové balení nachystané jedlé květiny, a...

Cena
995 Kč
Lokalita
Ostrava

87x
pixel
pixel
 
Zhodnocení  - nabídka - [23. prosince 2020] Uveden také telefonní kontakt

Zdravím investovat do budoucnosti se vyplatí. Roční zhodnocení 12%. Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%. Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi. Děkuji, Dostál

Cena
zdarma
Lokalita
Albertovec
Moravskoslezský kraj

56x
pixel
pixel
 
Zhodnocení  - nabídka - [22. prosince 2020] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, investovat do budoucnosti se vyplatí. Roční zhodnocení 12%. Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%. Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi. Těšíme se na naši další spolupráci. S pozdravem Dostál

Cena
zdarma
Lokalita
Opava

72x
pixel
pixel
 
Ubytování České Budějovice  - nabídka - [6. listopadu 2020] Uveden také telefonní kontakt

Ubytování České Budějovice má příjemnou rodinnou atmosféru a ochotný vstřícný personál, proto se zde budete cítit velice pohodlně po celou dobu pobytu v penzionu. Ubytování v soukromí České Budějovice se může pochlubit pěknými komfortně vybavenými pokoji a je snadno dostupné vlastním autem nebo městskou hromadnou dopravou. Levné ubytování České Budějovice má prostorné pokoje komfortně vybaveny vlastní koupelnou a WC, televizí se satelitním...

Cena
400 Kč
Lokalita
České Budějovice
Jihočeský kraj

85x
pixel
pixel
 
nabízím  - nabídka - [7. ledna 2021] Uveden také telefonní kontakt

Optimalizace nákladů

Cena
dohodou
Lokalita
Zdechovice
Pardubický kraj

47x
pixel
pixel
 
Naše půjčka je řešení  - nabídka - [13. listopadu 2020] 

Hledáte rychlou půjčku, která je vhodná pro každého? Nechcete platit poplatky či prokazovat příjmy? Pak je pro Vás naše půjčka jako stvořená. Naše nebankovní půjčka nepožaduje poplatky předem, neprokazují se u nás příjmy a hlavně půjčka může být použita k čemukoli. Je zcela ZDARMA a bezúčelová. Více informací a online žádost najdete na našich internetových stránkách.

Cena
zdarma
Lokalita
Plzeň-město

94x
pixel
pixel
 
© 2007-2021 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.79