OSTATNÍ INZERCE - Ostatní inzerce zdarma



V této kategorii hledáte:
potraviny
sběratelství
sklo
keramika

Zhodnocení finance

Uveden také telefonní kontakt  nabídka
Inzerát byl vložen 8. dubna 2021 - 11:50
Inzerát byl zobrazen 21x
Do konce platnosti inzerátu zbývá 82 dnů
Poslat inzerát e-mailem  Vytisknout inzerát Editovat inzerát Zvýhodnit inzerát 
Zeptat se kamarádů na Facebooku Nahlásit inzerát Smazat inzerát
Zdravím, máme pro vás zhodnocení vaše finance. Pokud budete chtít vědět bližší informace pište na email a nebo tel. Těšíme se na naši další spolupráci. S pozdravem Dostál
CenaCena: dohodou
Platba: Hotově při převzetí - dopravu platí kupující


Komentáře k inzerátu

Nahlášení závadnosti inzerátu


Pomozte nám zkvalitnit bazar a jeho obsah. Domníváte-li se, že inzerát porušuje pravidla inzerce či je vložen v jiné kategorii bazaru, využijte následující formulář. Děkujeme

Zde vepište text ANO:        

Další podobné inzeráty v kategorii Ostatní inzerce inzerce a bazaru

 
Online aukce  - nabídka - [4. března 2021] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, online aukce, ve kterých můžete rychle, jednoduše a výhodně nakupovat a prodávat. Pak je pro vás Kupananas ideální příležitostí, jak proměnit vaše přání ve skutečnost. S pozdravem Dostál

Cena
dohodou
Lokalita
Opava

91x
pixel
pixel
 
Spravedlivá půjčka okamžitě  - nabídka - [9. března 2021] Uveden také telefonní kontakt

Spravedlivá půjčka okamžitě Již máte dostatečně vysoké splátky a špatný úrok, chcete provést konsolidaci a splácet pouze jednu půjčku s příznivým úrokem. Pak je tato nabídka určena také pro vás, můžete požádat o půjčky od 50 000 do 2 000 000 Kč bez nutnosti zastavit nemovitost. Tato nabídka platí pro celou Českou republiku a pro všechny občany starší osmnácti let. Požádejte o půjčku zcela zdarma a bez závazků

Cena
800 000 Kč
Lokalita
Praha-město

81x
pixel
pixel
 
Přímý Investor rychlí hotovostní úvěr  - nabídka - [16. března 2021] Uveden také telefonní kontakt

Zjistili jste, že máte na Vaší nemovitosti exekuci? Bojíte se, že vás exekutor připraví o to nejcennější – o vaší nemovitost? Nabízím Úvěr ze soukromých zdrojů pro majitele nebo spolumajitele nemovitosti. Přijedu za Vámi po celé ČR a peníze Vám vyplatím v hotovosti ihned při podpisu smlouvy. Do 200.000,-nemusí svou nemovitost dávat do zástavy, může žádat pouze jeden z manželů v případě SJM, ten druhý o úvěru nemusí vědět. Splátky potom posílát...

Cena
zdarma
Lokalita
Jihlava

64x
pixel
pixel
 
Marketingový plán šetří peníze  - nabídka - [3. února 2021] Uveden také telefonní kontakt

Řešení marketingu a reklamy bez celkového plánu je chaotické, málo efektivní a zbytečně drahé. Kontaktujte nás, pomůžeme dát vašemu marketingu řád a ušetříme vám peníze.

Cena
dohodou
Lokalita
Liberec

106x
pixel
pixel
 
Finanční pomoc  - nabídka - [22. února 2021] Uveden také telefonní kontakt

Ahoj všichni Stále v potížích s financováním stále máte své nerealizovatelné projekty společně bojujeme proti vysoké úrokové sazbě bank z úvěrů. paralyzuje ekonomiku chudých občanů.

Cena
zdarma
Lokalita
Bakov nad Jizerou
Středočeský kraj

76x
pixel
pixel
 
Rychlá půjčka do 48 hodin  - nabídka - [8. března 2021] 

D Nabízím půjčky až do výše 50 000–4 000 000 Kč, celkem i více, podle potřeb a na žádost. Moje úroková sazba: 3% Termín splácení: 1 až 25 let Děkuji za pochopení a spolupráci.

Cena
50 000 Kč
Lokalita
Liberec

53x
pixel
pixel
 
Zhodnocení finance  - nabídka - [21. ledna 2021] Uveden také telefonní kontakt

Zdravím, Roční zhodnocení 12%. Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%. Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi..

Cena
dohodou
Lokalita
Albertovec
Moravskoslezský kraj

153x
pixel
pixel
 
Výklad tarotových karet, numerologie a grafologie  - nabídka - [10. března 2021] Uveden také telefonní kontakt

Zabývám se řadu let výkladem karet, numerologií a grafologií . Používám výhradně karet tarotových, ze kterých vyčtu cokoliv. Absolvovala jsem kurzy Tarotu, kurzy numerologie a grafologie. Vzdělávám se také přes 25 let v oblasti filosofie Bytí Josefa Zezulky (Duchovní univerzita Bytí I. stupeň). Filosofie Bytí je největší oporou v mém životě. Vykládám karty jak po telefonu, osobně, po Skypu, e-mailem i poštou. Na dálku mi stačí pro výklad dodat...

Cena
dohodou
Lokalita
Plzeň
Plzeňský kraj

85x
pixel
pixel
 
© 2007-2021 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.83