OSTATNÍ INZERCE - Ostatní inzerce zdarma



V této kategorii hledáte:
potraviny
sběratelství
sklo
keramika

Zhodnocení finance

Uveden také telefonní kontakt  nabídka
Inzerát byl vložen 23. února 2021 - 11:18
Inzerát byl zobrazen 21x
Do konce platnosti inzerátu zbývá 79 dnů
Poslat inzerát e-mailem  Vytisknout inzerát Editovat inzerát Zvýhodnit inzerát 
Zeptat se kamarádů na Facebooku Nahlásit inzerát Smazat inzerát
Dobrý den, ZHODNOTÍME VAŠE FINANCE s úrokem min 20 procent. Pro více informací pište na email a nebo tel číslo 722258782.S pozdravem Dostál...
CenaCena: dohodou
Platba: Hotově při převzetí - dopravu platí kupující


Komentáře k inzerátu

Nahlášení závadnosti inzerátu


Pomozte nám zkvalitnit bazar a jeho obsah. Domníváte-li se, že inzerát porušuje pravidla inzerce či je vložen v jiné kategorii bazaru, využijte následující formulář. Děkujeme

Zde vepište text ANO:        

Další podobné inzeráty v kategorii Ostatní inzerce inzerce a bazaru

 
věštírna u Andělské SANDRY  - nabídka - [12. února 2021] Uveden také telefonní kontakt

Vestirna u Andelske SANDRY - vestkyne a kartarka SANDRA, jsem tu jen a jen pro Vas proto volejte linku 906 55 99 25 , cena hovoru za minutu je 55 Kc, linka NON STOP 906 55 99 25 Jsem profesionalni kartarka a vestkyne SANDRA. Pracuji s kyvadlem a vesteckou kouli. Vykladam z tarotovych karet a provadim i carodejnicke ritualy, jsem take carodejka

Cena
55 Kč
Lokalita
Děčín
Ústecký kraj

28x
pixel
pixel
 
Zhodnocení finance  - nabídka - [2. března 2021] Uveden také telefonní kontakt

Zdravím, investovat do budoucnosti se vyplatí. Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%. Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi.

Cena
dohodou
Lokalita
Opava

15x
pixel
pixel
 
Nebankovní půjčka v hotovosti  - nabídka - [22. února 2021] Uveden také telefonní kontakt

Nebankovní půjčka v hotovosti ze soukromých zdrojů pro majitele nemovitosti. Bankovní hypotéka není překážkou, případné exekuce na nemovitosti vyplatíme, s exekutorem vše vyřídíme. Bez poplatků předem, bez zkoumání registrů a příjmů. Pokud již je situace kritická, můžeme Vám nabídnout zpětný leasing nemovitosti s neomezenou nájemní smlouvou a s předkupním právem. Zachráníte si bydlení a můžete časem získat svou nemovitost zpět. Nebojte se za...

Cena
zdarma
Lokalita
Jihlava

32x
pixel
pixel
 
Vyklízení kancelářského nábytku a zařízení Praha  - nabídka - [26. ledna 2021] Uveden také telefonní kontakt

Vyklízení kancelářského nábytku a zařízení Praha Nabízíme vyklízení kanceláří, kancelářského nábytku a zařízení včetně těžkých kusů jako např. starých kopírek apod.

Cena
dohodou
Lokalita
Praha-město

60x
pixel
pixel
 
Rychlá půjčka do 48 hodin  - nabídka - [17. února 2021] 

Nabízím půjčky až do výše 50 000–4 000 000 Kč, celkem i více, podle potřeb a na žádost. Moje úroková sazba: 3% Termín splácení: 1 až 25 let Děkuji za pochopení a spolupráci. .............??

Cena
3 010 Kč
Lokalita
Beranovec
Vysočina kraj

41x
pixel
pixel
 
Online aukce  - nabídka - [29. prosince 2020] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, online aukce, ve kterých můžete rychle, jednoduše a výhodně nakupovat a prodávat. To je aukční portál Kupananas. Potřebujete co nejvýhodněji koupit nebo prodat nemovitost, automobil či jiné spotřební zboží? Pak je pro vás Kupananas ideální příležitostí, jak proměnit vaše přání ve skutečnost. S pozdravem Dostál

Cena
dohodou
Lokalita
Opava

89x
pixel
pixel
 
Nové podmínky půjčování peněz  - nabídka - [8. prosince 2020] Uveden také telefonní kontakt

- Bez nahlížení do registrů - Bez doložení příjmu - Bez zástavy nemovitostí Dvě varianty úvěrů: 10.000 Kč až 100.000 Kč 100.000 Kč až 5.000.000 Kč V případě zájmu o bližší informace zašlete, prosím sms a ozveme se Vám

Cena
zdarma
Lokalita
Praha-město

89x
pixel
pixel
 
Zhodnocení peněz  - nabídka - [7. ledna 2021] Uveden také telefonní kontakt

Zdravím, roční zhodnocení 12%. Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%. Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi. Těšíme se na naši další spolupráci. S pozdravem Dostál

Cena
zdarma
Lokalita
Opava

82x
pixel
pixel
 
© 2007-2021 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
1.11