OSTATNÍ INZERCE - Ostatní inzerce zdarma



V této kategorii hledáte:
potraviny
sběratelství
sklo
keramika

Zhodnocení finance

Uveden také telefonní kontakt  nabídka
Inzerát byl vložen 13. ledna 2021 - 16:39
Inzerát byl zobrazen 40x
Do konce platnosti inzerátu zbývá 77 dnů
Poslat inzerát e-mailem  Vytisknout inzerát Editovat inzerát Zvýhodnit inzerát 
Zeptat se kamarádů na Facebooku Nahlásit inzerát Smazat inzerát
Dobrý den, ZHODNOTÍME VAŠE FINANCE s úrokem min 20 procent. Pro více informací pište na email a nebo tel číslo 722258782.S pozdravem Dostál...
CenaCena: dohodou
Platba: Na dobírku - dopravu platí kupující


Komentáře k inzerátu

Nahlášení závadnosti inzerátu


Pomozte nám zkvalitnit bazar a jeho obsah. Domníváte-li se, že inzerát porušuje pravidla inzerce či je vložen v jiné kategorii bazaru, využijte následující formulář. Děkujeme

Zde vepište text ANO:        

Další podobné inzeráty v kategorii Ostatní inzerce inzerce a bazaru

 
Přijmeme operátorky pro hlasový a SMS chat  - nabídka - [27. listopadu 2020] Uveden také telefonní kontakt

Přijmeme operátorky pro hlasový a SMS chat. Požadavky: věk nad 18 let, bydliště - Ostravsko, Novojičínsko, Opavsko, komunikativnost, práce na PC, práce z domu (ŽL výhodou). Pokud máte zájem, napište nám e-mail

Cena
dohodou
Lokalita
Fulnek
Moravskoslezský kraj

98x
pixel
pixel
 
Zhodnocení finance  - nabídka - [29. října 2020] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, investovat do budoucnosti se vyplatí. Roční zhodnocení 12%. Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%. Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi.

Cena
dohodou
Lokalita
Albertovec
Moravskoslezský kraj

106x
pixel
pixel
 
Zhodnocení  - nabídka - [5. ledna 2021] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, investovat do budoucnosti se vyplatí. Roční zhodnocení 12%. Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%. Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi.

Cena
dohodou
Lokalita
Albertovec
Moravskoslezský kraj

46x
pixel
pixel
 
Naše půjčka je řešení  - nabídka - [13. listopadu 2020] 

Hledáte rychlou půjčku, která je vhodná pro každého? Nechcete platit poplatky či prokazovat příjmy? Pak je pro Vás naše půjčka jako stvořená. Naše nebankovní půjčka nepožaduje poplatky předem, neprokazují se u nás příjmy a hlavně půjčka může být použita k čemukoli. Je zcela ZDARMA a bezúčelová. Více informací a online žádost najdete na našich internetových stránkách.

Cena
zdarma
Lokalita
Plzeň-město

94x
pixel
pixel
 
Online aukce  - nabídka - [21. ledna 2021] Uveden také telefonní kontakt

Zdravím online aukce, ve kterých můžete rychle, jednoduše a výhodně nakupovat a prodávat.Potřebujete co nejvýhodněji koupit nebo prodat nemovitost, automobil či jiné spotřební zboží? Pak je pro vás Kupananas ideální příležitostí, jak proměnit vaše přání ve skutečnost.

Cena
dohodou
Lokalita
Opava

57x
pixel
pixel
 
Úvěr pro majitele nebo spolumajitele nemovitosti  - nabídka - [11. ledna 2021] Uveden také telefonní kontakt

Nabízím úvěr ze soukromých zdrojů pro majitele nebo spolumajitele nemovitosti. Do 200.000,-nemusí svou nemovitost dávat do zástavy, může žádat pouze jeden z manželů v případě SJM, ten druhý o úvěru nemusí vědět. Žádné návštěvy u Vás doma, vše velice diskrétně. Nezkoumáme příjmy ani registry. Přijedu za Vámi po celé ČR a peníze Vám vyplatím v hotovosti ihned při podpisu smlouvy. Splátky potom posíláte jednou měsíčně na účet uvedený ve smlouvě. ...

Cena
zdarma
Lokalita
Jihlava

62x
pixel
pixel
 
Prodávejte online  - nabídka - [10. listopadu 2020] Uveden také telefonní kontakt

Omezení prodeje v době pandemie koronaviru přiměje více zákazníků nakupovat online. Lidé si rychle zvyknou nakupovat z pohodlí domova. Přizpůsobte i vy svůj prodej a zřiďte si e-shop. My vám s tím pomůžeme a e-shop pro vás vytvoříme.

Cena
1 Kč
Lokalita
Liberec

100x
pixel
pixel
 
Náramky z bieleho zlata KORAI  - nabídka - [19. listopadu 2020] Uveden také telefonní kontakt

Náramky z bieleho zlata v internetovom zlatníctve KORAI. Dámske a pánske náramky najvyššej kvality zo 14 karátového bieleho zlata v rôznych dĺžok, vzoroch a šírkach za bezkonkurenčné ceny nájdete v internetovom obchode so šperkami KORAI. Navštívte e-shop KORAI a zaručene si vyberiete. Internetové zlatníctvo KORAI. Online šperky KORAI. E - shop KORAI Vaše internetové zlatníctvo ponúka zlato. Internetové zlatníctvo KORAI. Online šperky KORAI, zl...

Cena
dohodou
Lokalita
Ostrava
Moravskoslezský kraj

90x
pixel
pixel
 
© 2007-2021 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.69