OSTATNÍ INZERCE - Ostatní inzerce zdarma



V této kategorii hledáte:
potraviny
sběratelství
sklo
keramika

Zhodnocení finance

Uveden také telefonní kontakt  nabídka
Inzerát byl vložen 14. října 2020 - 15:11
Inzerát byl zobrazen 31x
Do konce platnosti inzerátu zbývá 84 dnů
Poslat inzerát e-mailem  Vytisknout inzerát Editovat inzerát Zvýhodnit inzerát 
Zeptat se kamarádů na Facebooku Nahlásit inzerát Smazat inzerát
investovat do budoucnosti se vyplatí. Roční zhodnocení 12%.
Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%.
Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi.

CenaCena: dohodou
Platba: Hotově při převzetí - dopravu platí kupující


Komentáře k inzerátu

Nahlášení závadnosti inzerátu


Pomozte nám zkvalitnit bazar a jeho obsah. Domníváte-li se, že inzerát porušuje pravidla inzerce či je vložen v jiné kategorii bazaru, využijte následující formulář. Děkujeme

Zde vepište text ANO:        

Další podobné inzeráty v kategorii Ostatní inzerce inzerce a bazaru

 

Potřebujete spotřebitelský úvěr? Jste na správné adrese. ASF FINANCE vám nabízí spotřebitelské půjčky až do výše 1 000 000 Kč, nezajištěné s fixní úrokovou sazbou 3% neproměnnou. Pro více informací mě prosím kontaktujte

Cena
zdarma
Lokalita
Baldov
Plzeňský kraj

28x
pixel
pixel
 
Reklamní plocha  - nabídka - [5. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Pronajmu reklamní plochu cca 400cm - 2cm, Praha 10, roh ulic V Korytech a Jesenická.

Cena
dohodou
Lokalita
Praha-město

73x
pixel
pixel
 
Penzion Minor ubytování České Budějovice  - nabídka - [7. srpna 2020] Uveden také telefonní kontakt

Penzion Minor levné ubytování České Budějovice patří mezi nejlevnější penziony ve městě i okolí, se snídaní a parkovištěm, nedaleko centra města i výstaviště. Ceny za ubytování se přibližují cenám ubytovny v Českých Budějovicích. Levné ubytování České Budějovice je vhodné pro mladé i seniory, levnou dovolenou v Jižních Čechách, rodiny s dětmi, služební cesty a pracovní skupiny. Ubytování Minor České Budějovice se nachází poblíž VŠTE, fir...

Cena
400 Kč
Lokalita
České Budějovice
Jihočeský kraj

109x
pixel
pixel
 
Zhodnocení finance  - nabídka - [9. října 2020] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, ZHODNOTÍME VAŠE FINANCE s úrokem min 20 procent. Pro více informací pište na email a nebo tel číslo 722258782. S pozdravem, Dostál

Cena
dohodou
Lokalita
Albertovec
Moravskoslezský kraj

38x
pixel
pixel
 
Zhodnocení finance  - nabídka - [24. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, ZHODNOTÍME VAŠE FINANCE s úrokem min 20 procent. Pro více informací pište na email a nebo tel číslo 722258782.S pozdravem Dostál...

Cena
dohodou
Lokalita
Albertovec
Moravskoslezský kraj

32x
pixel
pixel
 
Prodám  - nabídka - [2. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

sklenice na zavařovaní 1ks za 3Kč možnost odběru až 50ks nejsou na zavit ,ale na přiklepnutí hlavici volat na mob/777309091

Cena
3 Kč
Lokalita
Opava

78x
pixel
pixel
 
Profitabilita  - nabídka - [3. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%. Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi. Těšíme se na naši další spolupráci. S pozdravem Dostál

Cena
dohodou
Lokalita
Albertovec
Moravskoslezský kraj

70x
pixel
pixel
 
Zviditelníme váš e-shop  - nabídka - [29. července 2020] Uveden také telefonní kontakt

Aby váš e-shop prodával, musí mít dostatek návštěvníků, kteří neodejdou dříve, než si prohlídnou nabídku vašeho zboží. Odborní pracovníci v naší společnosti ANERI s.r.o. vám poradí jak zatraktivnit váš web a jak váš e-shop prezentovat, aby jej navštívilo více potenciálních zákazníků.

Cena
dohodou
Lokalita
Liberec

117x
pixel
pixel
 
© 2007-2020 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.81