OSTATNÍ INZERCE - Ostatní inzerce zdarma



V této kategorii hledáte:
potraviny
sběratelství
sklo
keramika

Zhodnocení finance

Uveden také telefonní kontakt  nabídka
Inzerát byl vložen 9. října 2020 - 12:12
Inzerát byl zobrazen 38x
Do konce platnosti inzerátu zbývá 79 dnů
Poslat inzerát e-mailem  Vytisknout inzerát Editovat inzerát Zvýhodnit inzerát 
Zeptat se kamarádů na Facebooku Nahlásit inzerát Smazat inzerát
Dobrý den, ZHODNOTÍME VAŠE FINANCE s úrokem min 20 procent. Pro více informací pište na email a nebo tel číslo 722258782.

S pozdravem, Dostál

CenaCena: dohodou
Platba: Na dobírku - dopravu platí kupující


Kontaktovat inzerenta e-mailem
Vaše e-mailová adresa:

Vaše zpráva pro inzerenta:

Kontrolní kód:
 
kontrolní kód

Komentáře k inzerátu

Nahlášení závadnosti inzerátu


Pomozte nám zkvalitnit bazar a jeho obsah. Domníváte-li se, že inzerát porušuje pravidla inzerce či je vložen v jiné kategorii bazaru, využijte následující formulář. Děkujeme

Zde vepište text ANO:        

Další podobné inzeráty v kategorii Ostatní inzerce inzerce a bazaru

 
Bez podvodu,bez poplatků  - nabídka - [19. srpna 2020] Uveden také telefonní kontakt

Nechcete dávat svou nemovitost do zástavy? Nabízím úvěr pro majitele nebo spolumajitele nemovitosti, kdy do 200.000,-nemusí svou nemovitost dávat do zástavy, může žádat pouze jeden z manželů v případě SJM, ten druhý o úvěru nemusí vědět. Žádné návštěvy u Vás doma, vše velice diskrétně. Nezkoumáme příjmy ani registry. Přijedu za Vámi po celé ČR a peníze Vám vyplatím v hotovosti ihned při podpisu smlouvy. Splátky potom posíláte jednou měsíčně na...

Cena
nerozhoduje
Lokalita
Jihlava

90x
pixel
pixel
 
Převzetí Vám obtížné společnosti.  - nabídka - [16. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Rychlé převzetí a likvidace zadlužených, ztrátových,nechtěných a jinak problematických společností.Likvidace firmy probíhá výhradně v naší režii,čímž jste ušetřeni časově náročných nepříjemných úředních peripetií a v neposlední řadě ušetříte nemalé finanční prostředky,s likvidací a následným výmazem společnosti spojené.Protokolárně, ve znění dle Vašeho přání přebíráme veškerou účetní i jinou firemní agendu. Provedeme změnu statutárních orgánů,...

Cena
dohodou
Lokalita
Brno
Jihomoravský kraj

49x
pixel
pixel
 
Peníze rychle, bez podvodu, hotovost při podpisu  - nabídka - [8. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Úvěr ze soukromých zdrojů pro majitele nebo spolumajitele nemovitosti. Přijedu za Vámi po celé ČR a peníze vyplatím v hotovosti ihned při podpisu smlouvy. Žádné poplatky předem po Vás v žádném případě chtít nebudu, opravdu půjčujeme. Vyšší částky - na LV dáváme zástavní právo smluvní. Při velkém zadlužení nemovitosti, kdy už je situace téměř neřešitelná lze vše zachránit zpětným leasingem nemovitosti.

Cena
zdarma
Lokalita
Jihlava

72x
pixel
pixel
 
Zhodnocení finance  - nabídka - [30. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, investovat do budoucnosti se vyplatí. Roční zhodnocení 12%. Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%. Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi.

Cena
zdarma
Lokalita
Albertovec
Moravskoslezský kraj

36x
pixel
pixel
 
Zhodnocení  - nabídka - [20. srpna 2020] Uveden také telefonní kontakt

Investovat do budoucnosti se vyplatí. Roční zhodnocení 12%. Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%. Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi. Těšíme se na naši další spolupráci. S pozdravem Dostál

Cena
dohodou
Lokalita
Opava

101x
pixel
pixel
 
Zhodnocení  - nabídka - [11. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den nvestovat do budoucnosti se vyplatí. Roční zhodnocení 12%. Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%. Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi. Těšíme se na naši další spolupráci. S pozdravem Dostál

Cena
dohodou
Lokalita
Albertovec
Moravskoslezský kraj

56x
pixel
pixel
 
Soukromé zdroje, peníze na ruku, bez poplatků  - nabídka - [17. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Úvěr ze soukromých zdrojů pro majitele nebo spolumajitele nemovitosti. Přijedu za Vámi po celé ČR a peníze vyplatím v hotovosti ihned při podpisu smlouvy. Žádné poplatky předem po Vás v žádném případě chtít nebudu, opravdu půjčujeme. Vyšší částky - na LV dáváme zástavní právo smluvní. Při velkém zadlužení nemovitosti, kdy už je situace téměř neřešitelná lze vše zachránit zpětným leasingem nemovitosti.

Cena
zdarma
Lokalita
Třešť
Vysočina kraj

46x
pixel
pixel
 
Ušetříme vám peníze za reklamu  - nabídka - [2. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Pokud řešíte propagaci vaší firmy a vašich produktů nahodilou reklamou, pravděpodobně utrácíte vaše finance neefektivně. Kontaktujte naši firmu. Pomůžeme vám s vaším marketingem a ušetříme vám spoustu peněz.

Cena
dohodou
Lokalita
Liberec

71x
pixel
pixel
 
© 2007-2020 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.78