OSTATNÍ INZERCE - Ostatní inzerce zdarma



V této kategorii hledáte:
potraviny
sběratelství
sklo
keramika

Zhodnocení finance

Uveden také telefonní kontakt  nabídka
Inzerát byl vložen 15. září 2020 - 09:22
Inzerát byl zobrazen 29x
Do konce platnosti inzerátu zbývá 76 dnů
Poslat inzerát e-mailem  Vytisknout inzerát Editovat inzerát Zvýhodnit inzerát 
Zeptat se kamarádů na Facebooku Nahlásit inzerát Smazat inzerát
Dobrý den,
investovat do budoucnosti se vyplatí. Roční zhodnocení 12%.
Pojďte investovat do něčeho, co tu ještě není. Nový IT projekt vám přinese roční zhodnocení 12%.
Zapojte se do nového IT projektu a vydělávejte spolu s námi.

Těšíme se na naši další spolupráci.
S pozdravem
Dostál

CenaCena: dohodou
Platba: Předem - dopravu platí kupující


Komentáře k inzerátu

Nahlášení závadnosti inzerátu


Pomozte nám zkvalitnit bazar a jeho obsah. Domníváte-li se, že inzerát porušuje pravidla inzerce či je vložen v jiné kategorii bazaru, využijte následující formulář. Děkujeme

Zde vepište text ANO:        

Další podobné inzeráty v kategorii Ostatní inzerce inzerce a bazaru

 
Zhodnocení  - nabídka - [14. srpna 2020] Uveden také telefonní kontakt

Dobrý den, ZHODNOTÍME VAŠE FINANCE s úrokem min 20 procent. Pro více informací pište na email a nebo tel číslo 722258782...

Cena
74 705 Kč
Lokalita
Albertovec
Moravskoslezský kraj

68x
pixel
pixel
 
Elektrotechnik BA-nonstop  - nabídka - [17. července 2020] Uveden také telefonní kontakt

poruchová služba elektroinštalácií bytov a rodinných domov

Cena
dohodou
Lokalita
Blšany
Ústecký kraj

132x
pixel
pixel
 
Soukromý investor bez podvodu, bez poplatků  - nabídka - [17. července 2020] Uveden také telefonní kontakt

Nechcete dávat svou nemovitost do zástavy? Nabízím úvěr pro majitele nebo spolumajitele nemovitosti, kdy do 200.000,-nemusí svou nemovitost dávat do zástavy, může žádat pouze jeden z manželů v případě SJM, ten druhý o úvěru nemusí vědět. Žádné návštěvy u Vás doma, vše velice diskrétně. Nezkoumáme příjmy ani registry. Přijedu za Vámi po celé ČR a peníze Vám vyplatím v hotovosti ihned při podpisu smlouvy. Splátky potom posíláte jednou měsíčně na...

Cena
zdarma
Lokalita
Třešť
Vysočina kraj

131x
pixel
pixel
 
Elektrikár Bratislava a okolie-NONSTOp  - nabídka - [18. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Poruchová služba elektroinštalácií bytov a rodinných domov

Cena
dohodou
Lokalita
Andělská Hora
Karlovarský kraj

24x
pixel
pixel
 
Ochranné pracovní brýle nadstandardních vlastností  - nabídka - [2. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Ochranné straničkové brýle uvex zajišťují spolehlivou ochranu a perfektně sedí na každém obličeji. O vysoké kvalitě brýlí uvex svědčí i to, že je do své výstroje zařadila i Česká armáda. Podrobné informace o straničkových brýlích a ostatním OOPP značky uvex získáte v naší firmě. Kontaktujte nás.

Cena
dohodou
Lokalita
Rychnov nad Kněžnou
Královehradecký kraj

45x
pixel
pixel
 
Peníze v hotovosti ihned při podpisu smlouvy  - nabídka - [28. srpna 2020] Uveden také telefonní kontakt

Úvěr ze soukromých zdrojů pro majitele nebo spolumajitele nemovitosti. Do 200.000, -nemusíte dávat svou nemovitost do zástavy a nemusí o úvěru vědět partner. Přijedu za Vámi po celé ČR a peníze vyplatím v hotovosti ihned při podpisu smlouvy. Žádné poplatky předem po Vás v žádném případě chtít nebudu, opravdu půjčujeme. Vyšší částky - na LV dáváme zástavní právo smluvní. Při velkém zadlužení nemovitosti, kdy už je situace téměř neřešitelná lze ...

Cena
zdarma
Lokalita
Třešť
Vysočina kraj

49x
pixel
pixel
 
Půjčovna podsadových stanů  - nabídka - [17. září 2020] Uveden také telefonní kontakt

Nabízím k zapůjčení táborové podsadové stany, dřevěné, plocha 2x2 m, výška podsady 0,75m, podlážka třídílná dělená, molitan na postelích 5 cm. Cena 99 Kč / den.

Cena
99 Kč
Lokalita
Praha-město

28x
pixel
pixel
 
nabídka půjčky pro občana České republiky  - nabídka - [7. září 2020] 

Poskytujeme vám půjčky s velmi flexibilními podmínkami. Naše sazby jsou relativně nízké a pohybují se mezi 2% a 3%. Zvolit osobní půjčku znamená těžit z pevné úrokové sazby. Mezi 2% a 3% se to nemění po celou dobu trvání vaší půjčky. Vyberete si částku a dobu trvání, která nejlépe odpovídá vaší situaci. Díky osobní půjčce si můžete na období 12 až 360 měsíců nebo 1 až 30 let vypůjčit částku 20 000 CKZ až 50 000 000 CZK.

Cena
dohodou
Lokalita
Dobromilice
Olomoucký kraj

37x
pixel
pixel
 
© 2007-2020 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.86