OSTATNÍ INZERCE - Ostatní inzerce zdarma



V této kategorii hledáte:
potraviny
sběratelství
sklo
keramika
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: HEETS sticks pro IQOS velkoobchod průběžně - [12. května 2020]


Společnost "TOV STICKHITS com" realizuje velkoobchod tabákových nálepek HEETS průběžně! V přítomnosti tabákové lepkavá pro trh Ukrajiny s акцизом (7 chutí), pro trh Kazachstánu bez spotřební daně (7 chutí), pro trh RUSKÉ federace bez spotřební daně (11 vkus).
Společnost "TOV STICKHITS com" realizuje velkoobchod tabákových Stick HEETS průběžně! V přítomnosti tabákové stick pro trh Ukrajiny s акцизом (7 chutí), pro trh Kazachstánu bez spotřební daně (7 chutí), pro trh RUSKÉ federace bez spotřební daně (11 vkus).
Řada Tastes Stik Heets Iqos uspokojí každého klienta:
Heets Silver Selection – jedná se o jednoduchou, snadnou kombinaci chuti vybraného tabákového mixu.
Heets Bronze Label – zcela nový mix, tabáková chuť je jemně kombinována s kakaem a sušeným ovocem.
Sticks Purple Label je odvážná kombinace nezapomenutelné chuti a bohaté chuti.
Tabáková Sticks Heets pro IQOS Amber Label je zajímavou kombinací přísné klasiky.
Heets Green Zing – to je ta pravá jarní vůně.
Heets Turquoise Label - Kombinace chladících mentolových poznámek.
Heets pro IQOS Yellow Label – Vůně vybrané tabákové směsi s lehkými kořenitými tóny.
(Novinka) Heets Glaze Heets-měkké a voňavé. Jemná směs čerstvého koření a voňavých bylin.
(Novinka) Heets Noor Heets-teplé a citrusové. Elegantní tabákový mix s teplou ořechovou chutí a jemnými citrusovými a ovocnými tóny. Aromatické poznámky: jemné citrusové plody.
(Novinka) Heets Apricity Heets-nasycené a krémové. Tabákový mix s dřevěnými a sladkými ovocnými tóny, zakončený sametovou krémovou pachutí. Aromatické poznámky: teplý ovocný.
(Novinka) Yogen Heets — aromatické poznámky: čerstvé květinové.
Loď po celé Ukrajině přepravujeme jakýmkoli dopravcem, stejně jako loď z Ukrajiny do blízkého i vzdáleného zahraničí přepravní společností „DHL EXPRESS AVIA“.
Napište do Telegramu - StickHeetsUkraine
Přijímáme hovory a objednávky v Telegramu +447384477840 Andrey,
Celý sortiment na stik.net.ua

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04